Šporet na čvrsto gorivo TERMOMONT TEMY PLUS za centralno grejanje

Šporet na čvrsto gorivo TERMOMONT TEMY PLUS za centralno grejanje

pdf1 Temy plus.pdf

pdf1 Temy plus Uputstvo.pdf

TEMY PLUS
šporet na čvrsto gorivo sa staklenim vratima i grejnom pločom 15-30 KW
Karakteristike

  1. TEMY PLUS je šporet na čvrsto gorivo proizveden i atestiran prema preporukama Evropske norme za male kućne šporet na čvrsto gorivo EN 12809. Šporet poseduje uverenje TSU Instituta iz Slovačke republike za kućne šporet na čvrsto gorivo (znak CE, uverenje broj 93000021, od 28. oktobra 2009. godine).
  2. Šporet na čvrsto gorivo je namenjen etažnom grejanju prostorija i za istovremeno kuvanje. Uređaj je veoma jednostavan za korišćenje i rukovanje. Dimovodni izlaz je ostavljen na gornjoj strani grejne plotne kao i sa bočne strane šporeta. Na taj način je kupcu prepušteno gde će povezati šporet na dimnjak čime se olakšava smeštaj šporeta u prostoriji uz maksimalnu fleksibilnost.
  3. Ram gornjih i donjih vrata šporeta je izrađen od sivog liva. Gornja vrata ložišta su izrađena od vatrostalnog stakla koje je samočisteće zahvaljujući otvoru za provetravanje istog.
  4. Novina: Na svim modelima posle 1.6.2010. na donjim vratima se takođe nalazi otvor za sekundarni vazduh za što bolje sagorevanje u šporetu.
  5. Velika zapremina kotlovske vode u ložištu (60 litara za model 30 KW) garantuje sigurnu funkcionalnost proizvoda kao kotla za centralno grejanje.
  6. Serijski ugrađen automatski regulator promaje, termomanometar kao i spiralni bakarni izmenjivač za ugradnju termičkog osigurača su dodatni delovi koji se isporučuju uz ovaj kotao.
  7. Treba spomenuti da šporet nema izolaciju tako da toplotu predaje i direktnim zračenjem prema okolini (oko 1 kW). Odavanje toplote prema grejnoj ploči iznosi oko 4 kW. Ostatak se predaje instalaciji centralnog grejanja.
  8. Garancija šporeta je 5 godina, godinu dana na regulator promaje uz uslov ugradnje termičkog osigurača i korišćenja prema uputstvu
has been added to your cart:
Checkout