VESTI

septembar 2016

Instalaterima održana prezentacija TIEMME programa

Dana 01.11.2013.god. u restoranu Premier u Nišu održana je prezentacija TIEMME programa u organizaciji firme ULTRA TERM iz Niša. Predavač Andrija Ristić ispred firme TIEMME predstavio je nove proizvode iz programa TIEMME. Prezentaciji je prisustvovao veliki broj instalatera kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

I ove godine prezentacija HEIMEIER

Prezentacija je održana u prostorijama hotela LION u Nisu 13.03.2014.za instalatere gde su, uz prijatnu atmosferu i aktivno učešće gostiju, predstavljeni novi proizvodi iz asortimana Heimeier i najavljene aktivnosti za predstojeću sezonu. Koristim priliku da se zahvalim svim gostima kao i gospodinu Damiru Simonoviću koji je uspešno predstavio novitete iz proizvodnog programa Heimeier.

Prezentacija WILO programa

Dana 27.10.2014.god. u prostorijama firme ULTRA TERM d.o.o. iz Niša, održana je prezentacija WILO programa u organizaciji istoimene firme. Predavač Ivan Miljković ispred renomirane firme WILO predstavio je nove proizvode iz programa WILO. Prezantacija je protekla u jednoj lepoj i prijatnoj atmosferi. Pored zainteresovanih instalatera, prezentaciji su prisustvovali i edukovali se i krajnji potrošači koji su pazarili u firmi ULTRA TERM d.o.o.