Toplovodni kalorifer REVENTON

Toplovodni kalorifer REVENTON

pdf1     REVENTON DECLARATION OF CONFORMITY EC.pdf

pdf1     REVENTON HC tabela.pdf

pdf1    REVENTON Standard Tehnicka dokumentacija.pdf

Primena toplovodnih kalorifera REVENTON

Kaloriferi na toplu vodu Reventon se koriste za zagrevanje većih prostorija. Toplovodni kaloriferi moraju biti povezani na sistem centralnog grejanja. Primena novih tehnologija u Reventon grupi garantuje visoku efikasnost i udobnost. Originalne boje uređaja odgovaraju svakom enterijeru. Uređaj je projektovan veoma precizno i napravljen je da radi bez ikakvih poteškoća dugi niz godina.

Karakteristike

Kućište: od ekspandiranog polipropilena EPP, otporan, lagan i pouzdan. Kućište napravljeno od otpornog i ekološkog materijala EPP. Materijal je u stanju da nosi znatan teret bez deformisanja. Ne degradira se pod uticajem lubrikanata, ulja, sirove nafte i većine hemikalija. Ima odlična zvučna izolaciona svojstva, zbog čega se koristi kao oplata. Materijal je ekološki, „zeleni“, odnosno 100% se može reciklirati. Estetski dizajn daje novu prirodu uređaja.

Efikasnost bakarnog i aluminijumskog kalema je garancija uštede, toplote i udobnosti. Nudimo 1, 2 i 3 reda kalema, sa rasponom snage 8-70 kW.

Energetski efikasni ventilatori nose uštedu energije sa stepenom zaštite IP 54, IP 65 (monofazni ili trofazni). EC motori su u potpunosti u skladu sa evropskim standardima ERP 2015.

Kategorija: