PROHROMSKI BOJLER METALAC MB PRAKTIK kupatilski

PROHROMSKI BOJLER METALAC MB PRAKTIK kupatilski

pdf1  Prohromski Bojler Metalac MB Praktik.pdf    pdf1   Prohromski Bojler Metalac MB Praktik atest.pdf

pdf1  Prohromski Bojler Metalac MB Praktik garancija.pdf

PROHROMSKI BOJLERI METALAC MB PRAKTIK kupatilski imaju kazan od nerđajućeg čelika (inoxa), koji pruža maksimalnu zaštitu od korozije i produžava radni vek.

Bojleri Metalac imaju izolaciju od kvalitetne, ekološki bezbedne poliuretanske pene, debljine 17 do 40 mm. Poliuretanska pena obezbeđuje minimalne toplotne gubitke i uštedu u potrošnji električne energije.

Svaki bojler srednje litraže ima ugrađenu Mg anodu koja obezbeđuje višegodišnju zaštitu kazana. Mg anoda je smeštena u donjem delu kazana, što omogućuje njenu jednostavnu zamenu.

Uz svaki bojler srednje litraže isporučujemo sigurnosni ventil, čija je osnovna funkcija da onemogući da se u kazanu bojlera pojavi preveliki pritisak usled zagrevanja vode. Metalac bojleri projektovani su za radni pritisak 0,6 MPa (6 bara), a u serijskoj proizvodnji se testiraju na 1,2 MPa (12 bara).

Zahvaljujući širokom rasponu za kačenje od 130 do 360 mm, koji odgovara većini bojlera na tržištu, univerzalni nosač omogućuje jednostavnu montažu u slučaju zamene bojlera. Na ovaj način izbegava se bušenje dodatnih rupa u kupatilu.

Bojleri srednje litraže Metalac dostupni su u dve varijante – sa unutrašnjom i spoljašnjom regulacijom temperature. Bojleri sa unutrašnjom regulacijom podešeni su da zagrevaju vodu do 55-60 °C, što je optimalna temperatura sa aspekta uštede električne energije i stvaranja kamenca.

U pogledu dimenzija PROHROMSKI BOJLERI METALAC MB PRAKTIK su pogodni za ugradnju i u visokim i u niskim prostorijama.

Kategorija: