KAMIN NA PELET MARELI PS18

KAMIN NA PELET MARELI PS18

Kamin na pelet Mareli PS 18 je maksimalne snage 18kW od čega je 3kW predato vazduhu a 15kW predato vodi.

Dostupan u krem, sivoj, crvenoj, crnoj ili boji po želji kupca. Raspoložive snage 18kW, 24kW i 30 kW.

Opis

Marleli kamini serije PS su savršena kombinacija stila, dizajna i kvaliteta. Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, i potpuno automatizovan rad korišćenje kamina je vrlo lako i jednostavno. Imaju mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu. Odabir boje koja odgovara vašem enterijeru je opcija koju svaki kupac može iskoristiti. Automacko paljenje peleta postiže se uz pomoć keramičkog grijača i traje svega nekoliko sekundi. Tajmer na kotlu omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla. A veliko staklo i vatra u kaminu će još više doprineti toplini vašeg doma.
Proizvodnja kamina serije PS zadovoljava sve evropske standarde i zahteve za zaštitom životne sredine. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i 5-stepenom načinu rada, postiže vrlo visoku efikasnost usled veoma niske emisije CO gasova u atmosferu. Svi proizvodi Mareli serije PS imaju dvogodišnju punu garanciju.
Bilo da zagrevate svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete naći proizvod koji odgovara vašim potrebama, a odnos cena i kvaliteta je garantovan i neuporediv.
Svaki proizvod proizvođača Mareli je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

Serija PS je najprodavanija serija kamina na pelet Mareli na nasem trzistu i iz tog razloga je fabrika Mareli model PS-18 unapredila otvorom za ciscenje sa prednje strane kotla cime je Vase angazovanje svedeno na minimum. Zaboravite na srafove i raznorazne alatke koje su Vam ranije bile potrebne kako biste dosli do revizionih otvora, model PS-13 je toliko jednostavan za odrzavanje da ono moze biti povereno bilo kom clanu porodice. Jednostavnim povlacenjem pepeljare unapred dolazite do revizionog otvora i izvlacenjem pepela iz njega Vas kamin je za svega par minuta spreman za rad.

*Kamin je sa integrisanom cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom.

has been added to your cart:
Checkout