pdf1BOSCH radijatori.pdf             pdf1  Buderus radijatori.pdf

Osnovne karakteristike BOSCH radijatora:

  • 1,25 mm je debljina čeličnog lima
  • Radijator ima 2 lica – specijalni sistem nosača omogućava da se radijator može okrenuti na bilo koju stranu – nema „leđa“. Kada se npr radijator ogrebe, može da se okrene, i korisnik nastavlja da koristi isti proizvod, bez  zamene.
  • Saće celom visinom, što dodatno povećava toplotni učinak.
  • Sertifikati   EN 442, RAL, CE, ISO 9001:2008, BAGUV

Kupci biraju BOSCH radijatore:

  • C – bez ventila.  Po upitu VC – integrisani venil, priključak sa strane,VCM – integrisani ventil, priključak na sredini
  • Širine:         tip  22, 33     Po upitu 10, 11, 20, 21 i 30
  • Dužine:   od 400 do 3000 mm
  • Bela boja. Po upitu mogućnost poručivanja u bilo kojoj RAL boji.

U odnosu na druge robne marke, napominjemo da BOSCH radijatori imaju saće celom visinom, što dodatno povećava toplotni učinak

Pored standardnih radijatora, po upitu u ponudi su i higijenski radijatori, za prostorije sa posebnim namenama sa svim potrebnim sertifikatima

  • Higijenski radijatori, tip 10, 20 i 30

Novi dizajn radijatora najvišeg BOSCH kvaliteta

Moderni radijatori ne samo da izgledaju lepo, nego se odlikuju poboljšanjima sa velikim brojem detalja kojima se povećava energetska efikasnost i snižavaju troškovi grejanja. Lepo dizajnirani BOSCH Logatrend radijatori bez problema se mogu prilagoditi Vašem stilu opremanja stambenog prostora. Bez obzira da li se radi o radijatorima sa glatkom ili profilisanom prednjom stranom:

BOSCH radijatori će pružiti prijatan boravak u stambenom prostoru, između ostalog i zahvaljujući privlačnom estetskom izgledu i izboru velikog broja boja prijatnih za oko. Izuzetno povoljan odnos njihove cene i toplotnog učinka, BOSCH dizajnirane Logatrend pločaste radijatore čini još privlačnijim.

Kvalitet koja se manifestuje u svakom detalju

Kako se harmonično naši pločasti radijatori mogu uklopiti u Vaš stambeni prostor, ustanovićete tek nakon završenih radova adaptacije i modernizacije stambenog prostora. Novi Logatrend pločasti radijatori u standardnoj izvedbi obojeni su belom lak bojom (RAL 9016). Prema individualnim zahtevima, ove radijatore možete naručiti u posebnim izvedbama različitih boja. Debljina lima BOSCH – Buderus radijatora je 1,25 mm sa punim izmenjivačkim profilom od vrha do dna radijatora što ga čini robusnim, dugotrajnim i efikasnim.

Svi se radijatori nakon proizvodnje, u fabrici podvrgavaju završnom ispitivanju nepropusnosti i kvaliteta. RAL znak takode garantuje nepromenjen visoki kvalitet materijala i izrade. Održavanje ovog visokog kvaliteta konstantno nadziru nezavisni instituti za ispitivanje. Podrazumeva se da je BOSCH sertifikovan prema DIN ISO 9001. Ova sertifikacija obuhvata kompletni proizvodni proces, od razvoja, preko proizvodnje, sve do prodaje i u svakom trenutku vam garantuje besprekorno visoki kvalitet.

Vrhunska tehnologija i maksimalna energetska efikasnost

Novi Logatrend pločasti radijatori proizvedeni su i prilagođeni Vašim individualnim situacijama u stambenom prostoru. Isporučuju se u razlicitim izvedbama: u tri tipska niza, u pet visina, sa po sedam tipova i 15 standardnih dužina. Praktičan srednji priključak na radijatorima Logatrend VCM (Plan i Profil) pruža vam veću slobodu projektovanja za sve dužine radijatora, s jedinstvenom priključnom merom i položajem priključka. Zahvaljujuci tome instaliranje cevi i njihovo ispitivanje moguce je izvesti bez priključka na radijator.

Nije zanemarljivo ni stručno pričvršćenje radijatora na zid pri njegovoj montaži. Zahvaljujuci Bosch-Buderus sistemu pričvršćenja BMSplus, priključci radijatora mogu se izvesti fleksibilno i pre svega sigurno. Nosači radijatora se mogu postavljati sa obe strane, tako da radijator postaje sa dva lica. Oni se mogu i pomerati duž radijatora i time se lako mogu zaobilaziti prepreke na zidu. Osim novog dizajna, jedno od značajnih obeležja marke Bosch – Buderus je tehnologija prethodno fabrički podešenih ventila na svim modelima VC i VCM radijatora. S novim Logatrend pločastim radijatorima dodatno možete uštedeti do ukupno 11% na troškovima grejanja, u odnosu na uobičajene radijatore koji nisu proizvedeni prema ovoj tehnologiji.